Navigatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

JUWEELTJES.nl vindt u op Damplein 5 te Middelburg & Zuidstraat 119 te Westkapelle

JUWEELTJES.nl

KVK: 69742162 

BTWnr:.......

E-mail: info@juweeltjes.nl

1.ALGEMEEN

U gaat akkoord met de algemene voorwaarden van JUWEELTJES.nl door een bestelling te plaatsen.

JUWEELTJES.nl  heeft altijd het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

2. BESTELLEN EN BETALEN

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bestellen kan via de webwinkel. U ontvangt een bevestiging via e-mail. Na de orderbevestiging dient het bedrag zxm te worden overgemaakt op rekening ....... tnv JUWEELTJES.nl onder vermelding van het ordernummer. De artikelen worden 7 dagen gereserveerd. Als binnen 7 dagen geen betaling is ontvangen wordt de order geannuleerd.

Het kan voorkomen dat het door u bestelde artikel op hetzelfde moment verkocht wordt in de winkel in Middelburg. Dit is uitzonderlijk, maar niet helemaal te voorkomen. In dat geval zal JUWEELTJES.nl  uw betaling binneen 10 dagen retourneren. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.

3. LEVERINGSTERMIJN

Zodra JUWEELTJES.nl uw betaling ontvangen heeft, zal uw bestelling, mits voorradig binnen 2-5 werkdagen bij Post NL worden aangeboden en zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd worden. Overschrijding van leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.

4. AFHALEN/ VERZENDEN/ VERZENDKOSTEN

Uw pakket wordt verzonden met Post NL. U kunt aangeven of u een standaard verzending wenst of een verzekerde verzending. Sommige bestelling gaan per brievenbuspost, grotere artikelen gaan met de pakketdienst.

Voor NL geldt: Onverzekerde brievenbuspost 3,95 europ (verantwoordelijkheid bij de koper), of verzekerde pakketpost 5,95 euro (verantwoordelijkheid bij de verkoper). Gratis verzending bij besteding boven 80,00 euro. 

Voor landen binnen EU brengen we 9,95 euro in rekening voor verpakkings- en verzendkosten per bestelling. 

JUWEELTJES.nl is niet aansprakelijk voor zendingen die niet aankomen, tenzij verzekerd verzonden.

Afhalen is alleen mogelijk na overleg, tijdens de openingstijden van de winkel op Damplein 5, Middelburg  of Zuidstraat 119, Westkapelle.

5. ANNULEREN

Annuleren van een bestelling is mogelijk door een e-mail te versutren naar info@juweeltjes.nl. Doe dit zo snel mogelijk, het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verstuurd.

6. RUILEN EN RETOURNEREN

Mocht u niet tevreden zijn met de aankoop, dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst ongebruikt/onbeschadigd in originele staat en goed verpakt geretourneerd worden. Retourzendingen dienen met opgaaf van reden vooraf kenbaar te worden gemaakt via info@juweeltjes.nl. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Terugbetaling volgt binnen 10 dagen na goede ontvangst van de artikelen.

7. GARANTIE/GEBREKKIG PRODUCT

JUWEELTJES.nl geeft 3 maanden garantie op sieraden en tassen. Het artikel zal indien mogelijk en als het compleet is kostenloos worden gerepareerd. Na deze 3 maanden zijn de reparatiekosten in overleg. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper. Houdt u er rekening mee dat de meeste sieraden van natuurlijke materialen zijn gemaakt en niet bedoeld zijn om mee te douchen, sporten en slapen. Houdt rekening met de inwerking van vocht en parfum.

8. AANSPRAKELIJKHEID

JUWEELTJES.nl is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen. De kleur van het product op beeldscherm zal veelal niet 100% hetzelfde zijn.

9. PRIVACY

Indien u een bestelling bij JUWEELTJES.nl plaatst, hebben wij uw naam, factuur- en leveradres, telefoonnummer en e-mailadres nodig. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Indien u uw persoonsgegevens aan ons e-mail klantenbestand toekent zullen wij deze niet aan derden verstrekken.

© 2017 - 2020 Juweeltjes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel